Vanhempainyhdistys omistaa ja ylläpitää ruotsinkielisen päiväkodin toimintaa

Språkbadet Sälenillä hallinnollisista asioista vastaavat vanhemmat. Vanhempainyhdistys omistaa päiväkodin ja ylläpitää sen toimintaa.
Tämä rekisteröity yhdistys ei tavoittele taloudellista voittoa. Lauttasaaren kielikylpytoimintaa alueen kahdessa kielikylpypäiväkodissa, Myllykallion koulussa ja Lauttasaaren yhteiskoulussa koordinoi vuonna 1994 perustettu Lauttasaaren kielikylpy-yhdistys ry lauttasaarenkielikylpy-yhdistys@gmail.com 

Viime vuosina yhdistyksessä tapahtunutta

  • Olemme useana vuonna hakeneet ja saaneet avustusta Lauttasaaren Säätiöltä ja Lauttasaaren kielikylpy-yhdistys ry:ltä. 
  • Kulturfondonin Kultur på dagis projekti on tukenut Capoeira opetusta. Lisäksi olemme hakeneet ja saaneet avustusta musiikkiopetusta varten Stiftelsen Tre Smederiltä.
  • Yhdistys on järjestänyt lasten tapahtumia, joilla on kerätty varoja päiväkodin toimintaan.

Sälenin hallinnollisista asioista vastaavat vanhemmat

Kielikylpypäiväkoti Sälenissä hoidossa olevien lasten vanhemmat kuuluvat vanhempainyhdistykseen, joka omistaa päiväkodin. Yhdistys pitää vuosittain kaksi sääntömääräistä kokousta, toisen keväällä ja toisen syksyllä. Syyskokouksessa kielikylpypäiväkodille valitaan hallitus. Vuosittain vanhemmista valittava hallitus hoitaa päiväkodin hallinnolliset asiat yhdessä päiväkodin johtajan kanssa. Vanhemmat myös järjestävät tapahtumia ja talkoita, joilla kunnostetaan päiväkodin tiloja.

Päiväkoti tarvitsee sitoutuneita vanhempia

Päiväkoti Sälenin toiminta on kiinni vanhempien sitoutumisesta vanhempainyhdistykseen. Vanhempien aktiivisuus yhteisten tapahtumien järjestäjinä on elinehto päiväkodille. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kielikylpypäiväkoti Sälen
Pajalahdentie 10 C
00200 HELSINKI

Y-tunnus: 0877251-5
Puh: 09 621 6201

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kielikylpypäiväkoti Sälen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.