Språkbadet Sälen on yksityinen päiväkoti

Yksityinen päiväkotimme on vanhempainyhdistyksen omistuksessa. Vanhempainyhdistyksen jäsenet ovat päiväkodissa kulloinkin olevien lasten vanhempia. Jos lapsesi aloittaa päiväkodissamme, kuulut vanhempainyhdistykseemme. Katso lisätietoja vanhempainyhdistyksestä!

  • Päiväkodissa on 29 hoitopaikkaa
  • Lasten ikähaitari on 3 - 6 vuotta
  • Päiväkoti on avoinna klo 07.30 - 17.00
  • Päiväkoti on suljettu heinäkuun ajan sekä joulun ja uudenvuoden välisen ajan

Käytössä Vaasan yliopiston kehittämä täydellinen kielikylpymenetelmä

Yksityinen päiväkoti on tarkoitettu ensisijaisesti Lauttasaaressa asuville lapsille. Vaasan yliopiston kehittämä ja tutkima täydellinen kielikylpymenetelmä omaksuttaa lapset ruotsin kieleen rutiinien, leikkien ja ohjauksen avulla. Päiväkodissa lapset on jaettu kolmeen pienryhmään, joissa jokaisella ryhmällä on oma hoitajansa.

Yksityiseen päiväkotiin hakeminen ja hoitomaksut

Voit hakea lapsellesi paikkaa päiväkodistamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen salen@salen.fi tai soittamalla numeroon 040 8268744

Paikkoja avautuu pääasiassa kesällä, koulun aloittavien lapsien siirtyessä pois päiväkodista.

Hoitomaksuista päätetään vuosittain syyskokouksessa, jossa käsitellään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma ja budjetti. Hoitomaksu koostuu vanhemmilta perittävistä kuukausittaisista maksuista ja Kelan tuesta. Esioppilaiden hoitoon saamme vuosittain maksusitoumuksella Helsingiltä korvausta ja 1.8.2020 lähtien Helsinki tukee viisivuotiaita lapsia 160 euroa/kk. 1.8.2022 Helsinki tukee myös perheitä joilla on sisaruksia varhaiskasvatusiässä tai esiopetuksessa 150e/kk.

Vanhempi, oletko valmis sitoutumaan?

Jotta lapsen hyvinvointi ja kasvu on mahdollisimman helppoa, on myös tiivis yhteistyö hoitajien ja vanhempien välillä tärkeää. Varaammekin hoidon aloitusvaiheessa perheelle aikaa tutustua yksityiseen päiväkotiin kunnolla. Kielikylpypäiväkoti vaatii vanhemmilta sitoutumista jatkuvuuteen. Päiväkodin hoito ja opetus on suunniteltu niin, että lapsi jatkaa Lauttasaaren ala-asteelle.

Jatkuvuutta  Myllykallion koulussa ja Lauttasaaren yhteiskoulussa 

Lauttasaaressa on hyvin toimiva kielikylpypolku varhaiskasvatuksesta perusopetukseen. Lauttasaaren ala-asteella aloittaa joka vuosi yksi kielikylpyluokka, joka koostuu Sälenin, Bamsen ja Lokin kielikylpyesioppilaista. Myllykallion koulussa on tällä hetkellä joka vuosiluokalla yksi kielikylpyluokka, joka jatkaa kielikylpyään yläasteella ja lukiossa LYK:ssä. 

Teemme yhteistyötä 

Ensisijaiset päiväkodin yhteistyökumppanit ovat Pk Lokin kielikylpyryhmä, Myllykallion koulun ja LYKin kielikylpyluokat sekä alueen muu varhaiskasvatus. Yhteistyötä yksityinen päiväkotimme tekee myös Lauttasaaren nuorisotalo Ajapan ja Folkhälsanin avoimen päiväkoti Tallenin sekä Ungdomsgården Drumsön kanssa. 

Lisätietoja yksityisen päiväkoti Sälenin toiminnasta saat päiväkodin johtajalta Marjo Huhtalalta.

Katso yhteystiedot.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kielikylpypäiväkoti Sälen
Pajalahdentie 10 C
00200 HELSINKI

Y-tunnus: 0877251-5
Puh: 09 621 6201

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kielikylpypäiväkoti Sälen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.