Päiväkodissa ei aika käy pitkäksi

Päiväkoti Sälenissä leikitään, liikutaan, tutkitaan ja taiteillaan. Teemme myös paljon luontoretkiä, opettelemme hiihtoa ja monia muita urheilulajeja. Kuvagalleriastamme voit seurata, millaista menoa meillä on! Päiväkodissa kuunnellaan lasta ja yhdessä mietitään päivä-, viikko-, kuukausi- ja vuosisuunnitelmia. Suunnitelmat perustuvat varhaiskasvatussuunnitelmaan, jonka löydät Päiväkodin arki-välilehdeltä. Sekä varhaiskasvatus- että esiopetussuunnitelma perustuu Helsingin kaupungin laatimaan lapsen esiopetuksen suunnitelmaan.

Sitoutuneet vanhemmat ovat päiväkoti Sälenin elinehto

Sälenin hallinnollisista asioista vastaa vanhempainyhdistys, joka koostuu hoidossa olevien lapsien vanhemmista. Vanhempainyhdistys omistaa Sälenin. Vanhempainyhdistys on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka talkoovoimin mm. kunnostaa päiväkotia ja järjestää erilaisia tapahtumia kerätäkseen varoja päiväkodin toimintaan.

Haluatko lisätietoja päiväkodistamme? Lue tämä!

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kielikylpypäiväkoti Sälen
Pajalahdentie 10 C
00200 HELSINKI

Y-tunnus: 0877251-5
Puh: 09 621 6201

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kielikylpypäiväkoti Sälen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.