Vanhempainyhdistys omistaa ja ylläpitää ruotsinkielisen päiväkodin toimintaa

Språkbadet Sälenillä hallinnollisista asioista vastaavat vanhemmat. Vanhempainyhdistys omistaa päiväkodin ja ylläpitää sen toimintaa.
Tämä rekisteröity yhdistys ei tavoittele taloudellista voittoa. Lauttasaaren kielikylpytoimintaa alueen kolmessa kielikylpypäiväkodissa, Myllykallion koulussa ja Lauttasaaren yhteiskoulussa koordinoi vuonna 1994 perustettu Lauttasaaren kielikylpy-yhdistys ry lauttasaarenkielikylpy-yhdistys@gmail.com 

Viime vuosina yhdistyksessä tapahtunutta

  • Yhdistyksellä on ollut ostopalvelusopimus Helsingin kaupungin kanssa yli 26 vuotta. Helsingin kaupunki ei enää kilpailuta suomenkielistä varhaiskasvatusta.
  • Yhdistys on hakenut erilaisia avustuksia. Opetushallitukselta saimme syksyllä 2017 avustuksen lastentarhanopettajan palkkakuluihin jolloin pystyimme lisäämään kielikylpypaikkoja Sälenissä. Olemme useana vuonna hakeneet ja saaneet avustusta Kulturfondonin Kultur på dagis projektista Capoeira opetusta varten. Lisäksi olemme hakeneet ja saaneet avustusta musiikkiopetusta ja nassikkapainia varten Stiftelsen Tre Smederiltä.
  • Yhdistys on järjestänyt lasten tapahtumia, joilla on kerätty varoja päiväkodin toimintaan.

Sälenin hallinnollisista asioista vastaavat vanhemmat

Kielikylpypäiväkoti Sälenissä hoidossa olevien lasten vanhemmat kuuluvat vanhempainyhdistykseen, joka omistaa päiväkodin. Yhdistys pitää vuosittain kaksi sääntömääräistä kokousta, toisen keväällä ja toisen syksyllä. Syyskokouksessa kielikylpypäiväkodille valitaan hallitus. Vuosittain vanhemmista valittava hallitus hoitaa päiväkodin hallinnolliset asiat yhdessä päiväkodin johtajan kanssa. Vanhemmat myös järjestävät tapahtumia ja talkoita, joilla kunnostetaan päiväkodin tiloja.

Päiväkoti tarvitsee sitoutuneita vanhempia

Päiväkoti Sälenin toiminta on kiinni vanhempien sitoutumisesta vanhempainyhdistykseen. Vanhempien aktiivisuus yhteisten tapahtumien järjestäjinä on elinehto päiväkodille. 

Suosittele meitä

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Yhteystiedot

Kielikylpypäiväkoti Sälen
Pajalahdentie 10 C
00200
HELSINKI
marja.ronneberg@salen.fi
www.salen.fi
Pajalahdentie 10 C, Helsinki
Kielikylpypäiväkoti Sälen
Pajalahdentie 10 C
00200
HELSINKI
marja.ronneberg@salen.fi
www.salen.fi